duminică, 27 mai 2018

536


Rulada cu legume si branza

Ingrediente:

3 cartofi albi (fainosi)
3 morcovi
2 oua
3 fire de ceapa verde
350 gr crema de branza
50 de grame de cascaval ras
Cateva felii de sunca (optional)
Sare piper
Patrunjel tocat pentru ornate

Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se dau pe razatoare. Ceapa se taie marunt. Se amesteca toate cu cele 2 oua si se asezoneaza. Se intinde compozitia astfel obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza. Se da la cuptorul incins mediu (180 de grade) pentru 30 de minute. Se scote apoi si dupa ce s-a racorit se intinde pe ea in strat omogen crema de branza apoi feliile de sunca. Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, se presara deasupra cascaval si se mai da 10 minute la cuptor. Se scoate din cuptor, se presara patrunjel si se lasa sa se raceasca inainte de taiere.
Pregatire: 30 min
Preparare: 50 min
Dificultate: mica
Calorii: 374

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu